top of page

Markedsføring og kommunikasjon

Markedsføring og kommunikasjon er viktig for at din bedrift skal lykkes. For at målgruppen din i det hele tatt skal finne produktene og tjenestene du tilbyr må du markedsføre deg. Om store deler av målgruppen din ikke kjenner til firmaet ditt og hva du tilbyr betyr dette tapt omsetning. Har du nettopp har startet en bedrift er det spesielt viktig at du setter av tid og penger til markedsføring. Som ny aktør i et marked må du gjøre deg kjent og nå ut til målgruppen din. The Sørensen Company kan lage en målrettet plan for din bedrift som gjør at du lykkes med markedsføringen i de ulike kanalene.

markedsforing i kragerø, strategi, planlegging

Lei inn en markedsressurs for en kortere eller lengre periode

The Sørensen Company kan leies inn som bedriftens markedssjef eller som en hjelpende hånd til ulike prosjekter relatert til markedsføring. Jeg holder til i Kragerø, men jeg bistår også bedrifter som holder til i andre deler av landet. Hvert enkelt prosjekt blir tilrettelagt din bedrift, slik at vi jobber sammen på en god og effektiv måte. Ønsker du at vi tar en prat om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt.

Om din bedrift har en god digital markedsstrategi vil dette gi økt omsetning og resultat. Ved å treffe rett målgruppe med rett budskap i rett tid vil være en viktig faktor for suksess. For å oppnå best mulig resultat er det viktig at du analyserer resultatene av markedsføringen du gjør, ved å kjenne målgruppen din vil dette gjøre markedsføringen mer effektiv. Les mer om digital markedsstrategi her...

Markedsføring som skaper verdi for din bedrift

Med over 15 års erfaring innen markedsføring og kommunikasjon kan jeg hjelpe din bedrift med å nå nye høyder. Ved å ha høyt fokus på verdiskapning jobber jeg alltid for at mine kunder skal få de beste løsningene. Har du noen spørsmål eller lurer du på hvordan jeg kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende samtale, tlf: 980 89 071 eller send en meg en e-post forespørsel via skjemaet under.

Anker 1
bottom of page