top of page

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Det hjelper svært lite​ å ha en fin og velfungerende nettside om ingen finner den. Derfor er det viktig å ha godt innhold på nettsiden. Jobber du målrettet med SEO kan dette bidra til at du kommer høyere opp i søkeresultatene til Google (og andre søkemotorer).

Når man gjør et søk i Google så er det sjeldent at man klikker på noe annet enn det som kommer opp på første siden av søkeresultatet. Derfor er det viktig at bedriften din har god synlighet i søk (organisk) når den skal markedsføres. Trenger din bedrift hjelp til å bli mer synlig? Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

seo, sokemotoroptimalisering

Bli synlig på nett

Søkemotoroptimalisering hjelper din bedrift med å bli synlig for dem som er er på utkikk etter et produkt eller tjeneste du leverer. Har du en nettside som er godt synlig og inneholder gode tekster vil dette gi deg mer relevant trafikk inn fra Google. Noe som igjen vil resultere i flere konverteringer og høyere omsetning. 

 

Søkemotoroptimalisering (SEO) og innholdsproduksjon

For at nettsiden skal bli synlig og for at den skal generere flere og nye kunder må innholdet på nettsiden være optimalt. Om teksten på nettsiden er god vil du fremstå som en seriøs aktør og det er da lette å bygge tillit til målgruppen. Dette er kan faktisk være avgjørende for om en potensiell kunde kontakter deg eller går til konkurrenten. Trenger du også hjelp til SEO og innholdsproduksjon kan jeg hjelpe deg med dette.

 

Godt innhold kan være avgjørende

Om teksten du har på nettsiden er god vil bedriften fremstå som en seriøs aktør, det er da lette å bygge tillit til målgruppen. Dette mener jeg kan være avgjørende for om en potensiell kunde kontakter deg eller går til konkurrenten.

Har nettsiden din godt innhold vil dette også påvirke andre kanaler, om du f.eks. har annonser på Google (Google Ads) vil dette ha en positiv effekt for resultatet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale
Ring meg på tlf: 980 89 071 eller send meg en melding via skjemaet under. 

Anker 1
bottom of page