top of page

Medierådgivning

Det er en krevende jobb å holde seg oppdatert på alt innen digital markedsføring til enhver tid og ikke minst hvilke kanaler som gir mest verdi for din bedrift. Med mange års erfaring innen digital markedsføring kan jeg hjelpe deg med dette.

illustrasjon, rådgivning, spørsmål, blyant

En medierådgiver hjelper deg å fatte rett beslutning

Du har kanskje opplevd å bli kontaktet av en annonseselger som har et fantastisk tilbud som du bare må bestille? Da har du også lurt på om tilbudet for godt for å være sant? En medierådgiver vil kunne hjelpe deg å fatte rett beslutning på nye tilbud og se over allerede eksisterende avtaler. Ønsker du å frigjøre mer tid kan medierådgiveren håndtere all kontakt fra selgere som kontakter deg og din bedrift.

 

En medierådgiver skal være en objektiv samarbeidspartner og hjelpe din bedrift med å få best mulig utbytte av markedsbudsjettet. Dette kan være en krevende jobb da det finne mange aktører på markedet og kanalene for annonsering er utallige.

Utforming av en digital strategi og en helhetlig plan for hvilke medier og annonsekanaler du skal bruke er også noe jeg kan hjelpe med. 

 

Ring meg på tlf: 980 89 071 eller send meg en melding via skjemaet.

bottom of page