top of page

Nyhetsbrev

E-postmarkedsføring er meget effektivt og det gir veldig god avkastning. Å sende ut informasjon til personer som har en god relasjon til din bedrift og som interesserer seg for produktene og tjenestene du leverer er en god kombinasjon for å få mersalg.

nyhetsbrev, mailchimp,

Mailchimp - enkelt og brukervennlig system for nyhetsbrev

Verdens største system for e-postmarkedsføring heter Mailchimp, dette er godt og brukervennlig system som lar deg opprette og sende ut nyhetsbrev. Dette systemet kan også integreres på nettsiden din slik at dine kunder enkelt kan melde seg på nyhetsbrevlisten din.

Jeg kan hjelpe din bedrift med å opprette en konto, laste opp nyhetsbrevlisten (mottakere), lage gode segmenter i målgruppen, designe og utforme maler/nyhetsbrev tilpasset din bedrift og gi deg opplæring i systemet. Ønsker du mer informasjon om nyhetsbrev? Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

 

Rimlig og effektiv markedsføring

Mailchimp systemet er i utgangspunktet helt gratis, så lenge du ikke overstiger 2000 kontakter, og 12 000 utsendelser per mnd. I gratis versjonen er det en del begrensinger som f.eks utvalgte maler som er tilgjengelig, du kan ikke benytte deg av automation eller A/B-testing. Her kan du ser hva som er inkludert i de ulike pakkene Mailchimp tilbyr.

 

Analyser resultatene fra nyhetsbrevet

Etter du har sendt ut nyhetsbrevene dine kan du analysere resultatene, det finnes et veldig godt analyseverktøy i Mailchimp. Du kan enkelt se hvem og hvor mange som har åpnet nyhetsbrevet, hvilke linker de har klikket på og hvor lang tid de har brukt på å lese innholdet. Dette gir deg verdifull innsikt i hva slags innhold målgruppen liker best og hva som gir de beste resultatene for din bedrift.

 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Ring meg på tlf: 980 89 071 eller send meg en melding via skjemaet.

bottom of page