top of page

Annonsering

Enten du har behov oppsett av annonser som skal på trykk eller digitale annonser til sosiale medier så kan jeg hjelpe.

annonsering, skjerm, resultater

Annonsering i sosiale medier​​

Ved å annonser i sosiale medier kan du nå ut til den delen av målgruppen som gir mest verdi for din bedrift. Enten du ønsker å skape engasjement rundt merkevaren din, rekruttere drømmekandidaten eller selge et produkt eller en tjeneste.

Annonsene i sosiale medier kan tilpasses hver enkelt del av målgruppen din, dette gjør at vi kan kommunisere på ulike måter mot en person som er 20 år kontra en som er 65 år, selv om de er bosatt på samme sted. På den måten kan vi øke muligheten for å nå målene som er satt med kampanjen.

Jeg vil påstå at dine kunder og en stor del av målgruppen din finnes på sosiale medier. Gjennom annonsering på f.eks Facebook, Instagram og Snapchat hjelper jeg deg med å nå dem. Lurer du på hvordan jeg kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende samtale. 

Annonsering - trykk

Ønsker du oppsett av en profesjonell annonse som vil bli lagt merke til? Enten det er snakk en annonse til lokalavisa eller til et magasin så kan jeg hjelpe deg.

 

Jeg kan også sette opp fine plakater, brosjyrer, DM og annet markedsmateriell til din bedrift. Ring eller send meg en e-post så tar vi en nærmere dialog på dette.

 

Ring meg på tlf: 980 89 071 eller send meg en melding via skjemaet.

bottom of page