top of page

Nettsider

En​ nettside gjør deg synlig og øker bedriftens mulighet til å få inn flere kunder.

Jeg kan hjelpe deg med utforming, oppsett og lansering av en nettside. Jeg tilpasser nettsiden etter dine behov og budsjett. Med mange års erfaring som webdesinger og prosjektleder i et av landets ledene webbyråer vet jeg hva som skal til for å få satt opp en velfungerende nettside. Ønsker du en nærmere prat om nettsider? Ikke nøl med å ta kontakt.

nettside, wireframe, webdesing

En nettside er bedriftens digitale ansikt utad

Det er viktig at nettsiden gjenspeiler bedriftens identitet og at det er en klar rød tråd mellom visuell profil og nettside. The Sørensen Company lager en profesjonell og velfungerende nettside for din bedrift. Nettsiden skal fungere godt både på mobil og desktop, den skal være brukervennlig for både deg og kundene dine. Etter at nettsiden er satt opp vil du få en innføring i redigeringsverktøyet (CMS) slik at du lærer å oppdatere nettsiden selv. 

 

The Sørensen Company holder til i sjarmerende Kragerø, men jeg hjelper også bedrifter i andre deler av landet. 

julebyen-det-skjer-i-kragero
Referanser, nettsider, webdesign, mobil, PC, Mac,
Nettside, Kragerø Event, webdesign
nettside, referanse, vestøl
krageronskekkeren, nettside, referanse, webdesign
skatoykafe, krageronskekkeren, nettside, referanse, webdesign
kragerø kurs og sikkerhet nettside, webdesign, referanse
småfrakt, nettside, referanse
nettside, hamar dyreklinikk, webdesign
mali-negledesign.no, Hjemmeside eksempel, webdesign, hjemmeside,
Hjemmeside eksempel, webdesign, samtalespesialisten hjemmeside

Søkemotoroptimalisering (SEO) og innholdsproduksjon

For at nettsiden skal bli synlig og for at den skal generere flere og nye kunder må innholdet på nettsiden være optimalt. Om teksten på nettsiden er god vil du fremstå som en seriøs aktør og det er da lette å bygge tillit til målgruppen. Dette er kan faktisk være avgjørende for om en potensiell kunde kontakter deg eller går til konkurrenten. Trenger du også hjelp til SEO og innholdsproduksjon kan jeg hjelpe deg med dette.

Ny nettside eller redesign?

Har du en utdatert nettside som trenger et redesign eller har mangler din bedrift en nettside? Ta kontakt med meg, så tar vi en prat om hvordan jeg kan hjelpe deg med å lykkes på nett? Ring meg på tlf: 980 89 071 eller send meg en melding via skjemaet under.

sjema
bottom of page