top of page

Lei en markedskonsulent eller markedssjef

Mange små og mellomstore bedrifter har behov for hjelp til markedsføring. Ofte er det en utfordring å få tid til å sitte med markedsføring og mange ledere har bedre kunnskaper om andre områder, samt så har ikke bedriften muligheten til å ansette en person i en full stilling. Løsningen er å leie inn en markedskonsulent eller en markedssjef som kan hjelpe dere å nå målene.

markedsføring, kragerø, strategi

Målrettet markedsføring​

Ved å leie inn en markedsressurs som hjelper din bedrift er en god løsning. Det kan være snakk om enkelte prosjekter eller at vi setter opp en avtale som strekker seg over en lengre periode. Hvor stort behovet er vil vi sammen finne ut av.

En viktig faktor for at vi sammen skal nå bedriftens må er at vi treffer rett målgruppe med rett budskap i rett tid. For å oppnå best mulig resultat er det viktig at du analyserer målgruppen din og ikke minst resultatene av markedsføringen/kampanjene du kjører, ved å kjenne målgruppen din vil dette gjøre markedsføringen mer effektiv.  Les mer om digital markedsstrategi her...

Ønsker du å leie en markedskonsulent eller markedsjef?

Har du noen spørsmål eller lurer du på hvordan jeg kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende samtale, tlf: 980 89 071 eller send en meg en e-post forespørsel via skjemaet.

bottom of page