top of page

Lokal markedsføring i Kragerø

Tilbyr din bedrift tjenester og produkter som kanskje ikke målgruppen din er klar over at du tilbyr? Da er det på tide å ta noen grep. Ved å lage en god strategi og ikke minst gjennomføre strategien vil dette gjøre din bedrift og dine produkter og tjenester mer synlig, som igjen gjør at du får høyere omsetning og en sterkere merkevare.

markedsføring i kragerø, strategi

Nå ut til målgruppen din

The Sørensen Company holder til i sjarmerende Kragerø, men jeg hjelper også bedrifter med markedsføring som holder til i andre deler av landet. Med over 15 års erfaring vet jeg hvordan din bedrift skal lykkes med markedsføring. Enten du ønsker å leie inn en resurs som kan være bedriftens markedssjef eller om du trenger hjelp til et enkeltstående prosjekt relatert til markedsføring/reklame kan jeg hjelpe.

 

En viktig faktor for suksess vil være å treffe rett målgruppe med rett budskap i rett tid. For å oppnå best mulig resultat er det viktig at du analyserer målgruppen din og ikke minst resultatene av markedsføringen/kampanjene du kjører, ved å kjenne målgruppen din vil dette gjøre markedsføringen mer effektiv.  Les mer om digital markedsstrategi her...

 

Målrettet markedsplan

Sammen lager vi en målrettet plan som vil skape verdi for din bedrift. Hvert enkelt prosjekt blir tilrettelagt din bedrift, slik at vi jobber sammen på en god og effektiv måte. Enten du holder til i Kragerø eller et annet sted så kommer jeg gjerne innom for en prat.

 

Har du noen spørsmål eller lurer du på hvordan jeg kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende samtale, tlf: 980 89 071 eller send en meg en e-post forespørsel via skjemaet.

bottom of page