top of page

Reklame

Reklame kan være så mangt og du ser det hver eneste dag en en rekke ulike kanaler. Reklame er altså betalt innhold fra en identifiserbar avsender som skal påvirke en målgruppen, dette kan være i form av å vekke oppmerksomhet eller skape interesse rundt en merkevare, informere eller selge et produkt eller en tjeneste. 

reklame

Reklame som skaper verdi

The Sørensen Company kan leies inn som bedriftens markedssjef eller som en hjelpende hånd til ulike prosjekter relatert til markedsføring. For meg er det viktig at den reklamen som utvikles blir kommunisert i riktig kanaler og gir en verdi for avsenderen. ​For at reklamen skal fungere best mulig er det viktig at man treffer rett målgruppe med rett budskap i rett tid. ​

 

Med over 15 års erfaring innen markedsføring og kommunikasjon kan jeg hjelpe din bedrift med å nå nye høyder. Ved å ha høyt fokus på verdiskapning jobber jeg alltid for at mine kunder skal få de beste løsningene. Den viktigste og største kanalen for reklame er internett, ved å bruke kanaler som Google, Facebook, Instagram, Snapchat, Linkedin, nettaviser, etc. kan vi skreddersy budskap til de personene din bedrift ønsker å nå. Dette er noe jeg kan hjelpe med. 

Jeg har også bred erfaring innen trykte medier, enten du ønsker en brosjyre, plakat, markedsmateriell eller noe annet som skal trykkes opp kan jeg bistå.

Jeg holder til i Kragerø, men jeg bistår også bedrifter som holder til i andre deler av landet. Hvert enkelt prosjekt blir tilrettelagt din bedrift, slik at vi jobber sammen på en god og effektiv måte. Ønsker du at vi tar en prat om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift? Ring meg på tlf: 980 89 071 eller send meg en melding via skjemaet.

bottom of page