top of page

Kurs, opplæring og rådgivning

Er det områder innen markedsføring du gjerne skulle lært mer om? Ta kontakt, jeg kan skreddersy et opplegg for deg og din bedrift. For meg er det viktig at du og din bedrift sitter igjen med god kunnskap som er verdifull og dere er tjent med i fremtiden.

kurs, opplæring, rådgivning

Kunnskap er en nøkkel til suksess

I over 15 år har jeg holdt kurs og opplæring i blant annet redigeringsverktøy for nettsider, sosiale medier, nyhetsbrev, digital strategi, merkevarebygging og kommunikasjon. 

Enten du har en nettside du ikke klarer å oppdatere eller få maksimalt ut av, eller om du ønsker en anbefaling på hva slags systemer du bør bruke på de ulike plattformene så kan jeg hjelpe. Vi kan avtale at jeg kommer til deg eller så kan vi kjøre digitale møter med skjermdeling. Om det er behov for større lokaler kan jeg fikse det. 

  • Nettsider, hvordan bruke et CMS verktøy og hva bør du tenke på når du jobber med en nettside

  • Sosiale medier, hvordan kommunisere på sosiale medier, hvilke kanaler bør din bedrift være synlige på og hvordan setter du opp annonser i sosiale medier.

  • Digital strategi, jeg kan komme inn som rådgiver og hjelpe dere med en plan på hvordan din bedrift skal nå målene som er satt. Hvilke systemer og mulige bedrifter som kan hjelpe dere til nye høyder. Samt at jeg også vil kunne hjelpe bedriften din lage en konkret plan på hva som vil styrke merkevaren og hvordan dette kan kommuniseres.

  • Nyhetsbrev, som tidligere produktspesialist i MailChimp kan jeg gi deg og din bedrift all den opplæring og bistand som er nødvendig. Etter et kurs med meg skal dere selv kunne opprette og sende ut nyhetsbrev som treffer målgruppen godt.

Skreddersydd workshop for din bedrift

Om din bedrift ønsker en workshop kan vi lage et opplegg som fokuserer på det dere vil lære mer om og det som både er mest aktuelt og som vil skape mest verdi for din bedrift.

Pris​

Prisen for et kurs eller workshop avhenger av både lengde, innhold og nivå. Jeg holder både digitale kurs og workshop, samt fysisk hos din bedrift eller f.eks ved et konferansesenter/kurslokale.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Ring meg på tlf: 980 89 071 eller send meg en melding via skjemaet.

bottom of page